Summa sidvisningar

lördag 22 oktober 2016

Födelsedag och doptårtor från oktober



Hej!

Har haft fullt upp de senaste veckorna med tårtbeställningar vilket är väldigt kul!
Från och med 1 december kommer jag inte ta emot fler beställningar (om jag kan hålla mig) pga graviditet. Jag planerar att starta lite smått igen till ca maj 2017. Med det går alltid bra att skicka ett mejl att fråga ändå.


Först ut  är en tårta i temat "Imse vimse spindel" till Jonatans ettårskalas. Jag fick ganska fria händer med färger och form, men det skulle vara med noter och en spindelfigur.
Oftast brukar jag få en bild på en tårta som kunden önskar att jag utgår ifrån så det är inte alltid jag får designa utseendet helt själv. Jag letade  och googlade länge på inspirationsbilder på spindeltårtor men hittade inga bra, så jag fick tänkta helt själv.
Det är lätt att vara självkritisk, men då vet jag vag som kan bli bättre till nästa spindeltårta.

Fylld med lemon curd och Ahlgrens bilar-fluff. 12 bitar.





Anna beställde en tårta från mig för snart två år sedan till hennes brorsson, då fraktades tårtan till Norge.
Den här gången var det dags för hennes egna sons dop.
Fylld med chokladmousse och hallonmousse. 20 bitar.








Treåriga Viggos favorit är Emil och främst hans snickeboa.  Jag försökte få med ganska många detaljer inom det temat. Självaste Emil och hans griseknoa, en lantlig miljö och självklart då snickeboa som är gjord i Rice Crispy Treat.
Tårtan är fylld med lemon curd och hallon/blåbärsmousse. 12 bitar.









Ricardos mamma beställde den här tårtan till sonens dop. Det ska även vara ett kors uppepå som de fick ta på själva innan servering.
Designen från Lindas Tårtor.
Fylld med chokladmouss och hallonmuosse. 35-40 bitar.










Till slut kommer ännu en tårta där designen är från Lindas tårtor.
Här skulle både datum och namn med på klossar, en bebis på sidan samt skor uppepå. Tycker att dessa skor är väldigt söta och passar verkligen på doptårtor.
Fylld med choklad och hallonmousse. 20 bitar. 

/Faster Fia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar